България беше държавата, която се ослушва максимално дълго след 24 февруари

...
България беше държавата, която се ослушва максимално дълго след 24 февруари
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: не БТР-и, а бойни охлюви

България беше страната, която се ослушва оптимално дълго след 24 февруари 2022 година - когато Путин атакува Украйна. Така сполучливо, съвсем две години след дивашката инвазия и почти шест месеца след окончателното политическо решение у нас, първите БТР-и се товарят. Упражнение платено - от... Англия. При това загадка е дали единствено се товарят, само че не са напълно тръгнали.

Добре, че Зеленски не разчиташе на нас да се отбранява. 

Сглобката в лицето на Бойко Борисов и Николай Денков се срещна през днешния ден.

Източници на Клуб Z обаче разкриха, че отново смазката не достига и се следило скърцане - да вземем за пример Мария Гариел желала да е по едно и също време министър председател и външен министър... А от ПП-ДБ не били във екстаз.

Не е никаква разтуха, само че роене има освен в политиката - плуването е следващият български спорт, в който гърмят кавги, има люспене и опълчване, а спортистите с най-високи резултати са в недружелюбност.

Най-четеният материал на Клуб Z за деня е по публикация в " Политико " - по какъв начин в действителност дипломатическият мурафет на италианската премиерка Мелони и този на френските винари са " пречупили " Виктор Орбан да се съгласи с помощ за Украйна

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР